CV

Terroir Nordic ApS: 2014 – 

Indehaver at kompromisløst En Gros bageri, der leverer bæredygtigt bakeoff brød til restauranter, caféer, kantiner og hoteller.

Musikkens Hus Aalborg (Spisehuset): 2014 – 

Driftsansvarlig, personaleansvarlig (50 medarbejdere inkl. timelønsansatte), budget, strategi og ledelsesmæssigt styring – events, koncerter og salg af konferencer og møder ligeledes en del af ledergruppen.

Konsulent for Lindenborg Slot: 2013 – 

Ifbm. restaurering af værelser og restaurantfaciliteter, samt udvikling af salgsmaterialer og koncept.

Tv2 Nord: 2010 – 

TV-udsendelser med præsentation af lokale råvarer, nicheproducenter og fremstilling af retter. Formidling af kogekunst i div. programmer.

Aalborg Universitet (Food + Design): 2010 – 2014

Mentor og inspirator på projektniveau for studerende på Arkitektur og Design.

Udvikling af web-TV optagelser til fødevareindustrien: 2009 – 

Planlægning, loationansvarlig, produktansvarlig – har løst opgaver for bla. Læsø fiskeindustri, Raadvad, Dansk Supermarked og Royal Greenland.

Restaurant Kopp & Ko.: 2009 – 2013

Højkvalitet sommerrestaurant med menukort baseret på sæsonens aktuelle råvarer.

Region Nordjylland: 2007 – 

Formidling af ”Smagen af Nordjylland” ved gentagende offentlige og politiske arrangementer.

Renommeet/mikaelkopp.dk (konsulentvirksomhed): 2003 – 

Ide og konceptudvikling samt strategisk sparring til fødevareindustrien, restaurant og hotelsektoren, food-styling, produktudvikling og opskriftsudviklng, koordinering af events og produktlanceringer national som internationalt.

Executive chef, Brøndums Hotel, Skagen: 2007 – 2008 

Køkken, Restaurant samt budget og personaleansvarlig, del af hotelledergruppen.

Produktdirektør Royal Greenland (69° NORD High End branding program): 2005 – 2007 

International salgs og PR ansvarlig, budgetansvarlig, koncept og ideudvikling, emballageudvikling, logistik og transportansvarlig.

ROSDAHLS (Restaurant, torvemarked, vinhandel): 2002 – 2005 

Ejer, budgetanvarlig, personaleansvarlig (15 medarbejdere).

Restaurant Lighthouse (Fullerton Hotel******), Singapore: 2001 (Vinterperioden)

Sous Chef, ansvarlig for a la Carte parti.

Restaurant Saison Erwin Lauterbach ***: 1999 & 2000 (vinterperioden)

Chef de Parti (Fisk/Selskaber).

Restaurant ”Fru Larsen” ***, Laurbjerg: 1998 & 1999 (vinterperiode)

Sous chef, Denmark.

Vall di`sere, Danski Hotel Køkken og Hotelchef: 1997 (vinterperioden)

Hotelleder med ansvar for værelser og drift af restaurant.

Den Danske flåde (værnepligt) nationalt patruljeringsfartøj: 1997

Budget og indkøbsansvarlig (kabys).

Infatuation” (privat Yacht) De Caribiske øer (Vinterperioden)

Køkkenchef. 

Svinkløv Badehotel: 1997 – 2003

Køkken og Restaurantchef, budget og personaleansvarlig, en del af hotelledelsen.

”Restaurant Pakhuset”, Skagen Denmark: 1993 – 1997

Chef de parti.

Hotel Frederikshavn (Stena Line): 1993 – 1996

Kokkeelev.