CV
Terroir Nordic ApS: 2014 –
Indehaver at kompromisløst En Gros bageri, der leverer bæredygtigt bakeoff brød til restauranter, caféer, kantiner og hoteller.
Musikkens Hus Aalborg (Spisehuset): 2014 –
Driftsansvarlig, personaleansvarlig (50 medarbejdere inkl. timelønsansatte), budget, strategi og ledelsesmæssigt styring – events, koncerter og salg af konferencer og møder ligeledes en del af ledergruppen.
Konsulent for Lindenborg Slot: 2013 –
Ifbm. restaurering af værelser og restaurantfaciliteter, samt udvikling af salgsmaterialer og koncept.
Tv2 Nord: 2010 –
TV-udsendelser med præsentation af lokale råvarer, nicheproducenter og fremstilling af retter. Formidling af kogekunst i div. programmer.
Aalborg Universitet (Food + Design): 2010 – 2014
Mentor og inspirator på projektniveau for studerende på Arkitektur og Design.
Udvikling af web-TV optagelser til fødevareindustrien: 2009 –
Planlægning, loationansvarlig, produktansvarlig – har løst opgaver for bla. Læsø fiskeindustri, Raadvad, Dansk Supermarked og Royal Greenland.
Restaurant Kopp & Ko.: 2009 – 2013
Højkvalitet sommerrestaurant med menukort baseret på sæsonens aktuelle råvarer.
Region Nordjylland: 2007 –
Formidling af ”Smagen af Nordjylland” ved gentagende offentlige og politiske arrangementer.
Renommeet/mikaelkopp.dk (konsulentvirksomhed): 2003 –
Ide og konceptudvikling samt strategisk sparring til fødevareindustrien, restaurant og hotelsektoren, food-styling, produktudvikling og opskriftsudviklng, koordinering af events og produktlanceringer national som internationalt.
Executive chef, Brøndums Hotel, Skagen: 2007 – 2008
Køkken, Restaurant samt budget og personaleansvarlig, del af hotelledergruppen.
Produktdirektør Royal Greenland (69° NORD High End branding program): 2005 – 2007
International salgs og PR ansvarlig, budgetansvarlig, koncept og ideudvikling, emballageudvikling, logistik og transportansvarlig.
ROSDAHLS (Restaurant, torvemarked, vinhandel): 2002 – 2005
Ejer, budgetanvarlig, personaleansvarlig (15 medarbejdere).
Restaurant Lighthouse (Fullerton Hotel******), Singapore: 2001 (Vinterperioden)
Sous Chef, ansvarlig for a la Carte parti.
Restaurant Saison Erwin Lauterbach ***: 1999 & 2000 (vinterperioden)
Chef de Parti (Fisk/Selskaber).
Restaurant ”Fru Larsen” ***, Laurbjerg: 1998 & 1999 (vinterperiode)
Sous chef, Denmark.
Vall di`sere, Danski Hotel Køkken og Hotelchef: 1997 (vinterperioden)
Hotelleder med ansvar for værelser og drift af restaurant.
Den Danske flåde (værnepligt) nationalt patruljeringsfartøj: 1997
Budget og indkøbsansvarlig (kabys).
“Infatuation” (privat Yacht) De Caribiske øer (Vinterperioden)
Køkkenchef.
Svinkløv Badehotel: 1997 – 2003
Køkken og Restaurantchef, budget og personaleansvarlig, en del af hotelledelsen.
”Restaurant Pakhuset”, Skagen Denmark: 1993 – 1997
Chef de parti.
Hotel Frederikshavn (Stena Line): 1993 – 1996
Kokkeelev.