Mikael Kopp

Koncept- & Forretningsudvikling

Jeg tilbyder koncept- og forretningsudvikling til restauranter, caféer, kantiner og større produktionsvirksomheder – i alt, der har gastronomien som omdrejningspunkt. Det vigtigste for mig er, at vi finder en løsning, der passer lige præcis til jeres virksomheds behov.

Få inspiration nedenfor. Finder du ikke lige den service, du leder efter, så kontakt mig endelig.

Jeg kan tilbyde min ekspertise i

Produktudvikling

  • udvikling af nye smage til et produkt for større produktionsvirksomheder.
  • rådgivning ift. råvarerhåndtering 
  • inspiration til nye udskæringsmetoder 
  • bæredygtig emballage
  • overvejelser om emballage i det hele taget – og alt det, der følger med i et marketingsperspektiv
  • kommunikation med grossist eller mulige kunder

Foodstyling og fotoshoot

  • samarbejde med forskellige fotografer
  • sminkning
  • anretning
  • tilberedning

Opskriftsudvikling

  • opskrifter til almen anvendelse af produkter fra større produktionsvirksomheder 
  • opskrifter med udgangspunkt i forskellige målgrupper og prisniveauer
  • filmsekvenser, hvor jeg gennemgår opskrifterne

Strategi & koncept

  • lancering af et nyt produkt i et nyt område
  • besøge mulige forhandlere, kunder og lokationer
  • markedsundersøgelser
  • besøg hos forhandlere – et perspektiv på jeres produkt udadtil
  • samarbejde og uddannelse af forhandlere