Mikael Kopp
Food & Travel
Gør noget ekstraordinært for jeres smagsløg, når I rejser ud i verden. Er I et større selskab, som gerne vil udvide jeres gastronomiske horisont? Mangler I insider-viden, hvad gælder madoplevelser fra øverste hylde?
Med mig med på holdet kan I skyde genvej mellem turistfælderne og få mulighed for at opleve de helt særlige, skjulte og fantastiske gastronomiske perler.
Få inspiration til jeres næste rejse nedenfor. Finder du ikke lige det, du leder efter, så kontakt mig endelig.
The world is your oyster
Paris here we come
Forestil dig…
..at starte dagen stille og roligt med en velbrygget kop kaffe og en perfekt smørbagt croissant på hotel La Réserve de Paris. Herefter vi bruger formiddagen på at opleve Foundation Louis Vuittons spændende arkitektur, og nyder en udsøgt frokost på Restaurant Le Frank.
Senere tilbringer vi eftermiddagen til en kop eftermiddagste, kager og mini sandwiches på Hotel Shangri-La.
Middagen serveres i absolut fornemt selskab hos den fanske kok og Top Chef-deltager på Pierre Sang on Gambrey.
Som kronen på værket nyder vi en late night snack på 24 timers åbent Le Grand Café Capucines. Klassisk fransk cuisine med alt fra øster til Foie gras, hummer og løgsuppe
… for eksempel?
Wine & Travel
Hvordan lyder en vinrejse til Alsace? Til Bourgogne? Det kan også være et besøg i vindistriktet Barolo? Bourdeaux?
Er I flere, der er nysgerrige og har I en lille drøm om at se markerne, hvor verdens bedste vine har til hjemme? Vær sikker på at få alle de bedste oplevelser med hjem, og lad mig være jeres guide.
Hunting & Cooking
At tilberede, servere og nyde et måltid ud fra et bytte, man selv har været med til at nedlægge, er en helt særlig og meningsfuld oplevelse.
Turen kan foregå og sammensættes, lige præcis som I ønsker den. Det kan foregå her i Danmark. Det kan også være en bukkejagt i Polen eller en bøffeljagt i Zimbabwe. Har I et særligt ønske om et bytte eller lokation, så kan vi også udtænke jagtrejsen efter dette.